5 erittäin hyödyllistä iPhone-sovellusta, jotka sinun tulee ladata, jos työskentelet toimistossa

 5 erittäin hyödyllistä iPhone-sovellusta, jotka sinun tulee ladata, jos työskentelet toimistossa

Muistatko, kun jouduit vaikeuksiin käyttää puhelinta ollessasi töissä? Voit vain soittaa tai lähettää tekstiviestin jollekin, jotta pomosi tietäisi selvästi, ettet työskennellyt tarpeeksi kovasti. Heidän on vaikea sanoa, hukkaatko aikaasi nykyään vai et, koska tietyt puhelimeesi ladattavat sovellukset voivat todella auttaa sinua töissä. Tässä on muutamia, joita sinun pitäisi käyttää, jos et ole jo asentanut niitä puhelimeesi.

Printer Pro

Useimmilla toimialoilla monet ihmiset tekevät osan työstään matkapuhelimellaan, koska nykyään näyttää olevan sovellus kaikkeen, mutta yksi asia, jota matkapuhelin ei voi tehdä, on tulostaa mitään. Jos haluat tulostaa tiettyjä asioita siirtämättä niitä ensin työpöydällesi, voit ladata Printer Pro -sovelluksen. Kaikki tapahtuu langattomasti ja se voi tulostaa mistä tahansa Wi-Fi-tulostimesta, ja voit tulostaa pöytätietokoneeseen liitetystä tulostimesta, kun olet asentanut sovelluksen.

Hyvä lukija 4

Et voi lukea joitain asioita iPhonellasi, mikä on ärsyttävää, jos haluat käyttää tiedostoja, kun et istu työpöytäsi ääressä. Good Reader 4 lopettaa tuskasi antamalla sinun lukea käytännössä mitä tahansa. Alkuperäinen oli hieno, mutta sarjan uusin osa on vienyt asiat uudelle tasolle. Voit lisätä lukemiisi tiedostoihin asioita, jos haluat tehdä muistiinpanoja tai tehdä muutoksia, joihin voit palata myöhemmin.

Merkkihenkilö

Kuinka monta kertaa olet raapustanut jotain paperille vain unohtaaksesi, mihin sen laitoit? Vaikka sinulla olisi omistettu muistikirja, käyt luultavasti läpi kymmeniä niitä vuosittain. Paperille tehtyjen muistiinpanojen sijaan kannattaa kirjoittaa ne kaikki muistiin puhelimeen, ja Notability on loistava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse vain kirjoittaa asioita muistiin, sillä voit myös luonnostella asioita, koska joskus on vaikeaa muuttaa tiettyjä ideoita merkityksellisiksi sanoiksi.

Laatikko

Kun työskentelet toimistossa, olet onnekas, koska voit liittää tietokoneesi niin moneen ulkoiseen kiintolevyyn kuin haluat, mutta jos olet sellainen henkilö, joka rakastaa turvallisuutta, saatat haluta lähettää kaiken pilvi myös. Kiintolevyt voivat kaatua, etkä voi matkustaa niiden kanssa, kun olet menossa tärkeään työkokoukseen, joten lataa Box jo tänään ja voit rentoutua, koska kaikki on turvassa pilvessä ja pääset käyttämään sitä mistä tahansa.

CamScanner

Monilla pienillä yrityksillä ei ole nykyään kopiokonetta, koska ne ovat kalliita ja niitä ei tarvitse käyttää niin usein, mutta tarvitset sellaisen aina lopulta. On olemassa kopiokoneiden vuokrausliikkeitä, joista voit noutaa sen hetkeksi, tai jos sinun on vain kopioitava jotain nopeasti, kannattaa ehkä ladata CamScanner-sovellus. Se käyttää puhelimesi kameraa minkä tahansa haluamasi asiakirjan skannaamiseen digitaalisessa muodossa, ja vaikka laatu ei ole sama, se on nopea ja helppokäyttöinen.

Mobiilisovellukset auttavat yrityksiä

Olemme käsitelleet vain pienen valikoiman sovelluksia, jotka sinun pitäisi olla puhelimessasi töissä, mutta niitä on satoja, joita voit kutsua välttämättömiksi. Sinun on käytettävä kaikki voitavasi parantaaksesi työtapaasi, ja nämä 5 sovellusta toimittavat varmasti tuotteet.
Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus huippublogien kirjoittamisesta. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut useita viestejä meille.