5 upeaa Android-sovellusta, jotka toimittavat tavarat matkustamiseen

 5 upeaa Android-sovellusta, jotka toimittavat tavarat matkustamiseen

Matkustaminen on yksi suurimmista asioista, joita koskaan teet, koska siellä on hyvä lähteä ja nähdä maailmaa, mutta se voi myös olla stressaavaa tietyissä tilanteissa. Nyt kun sovellukset ovat tulossa tehokkaammiksi, uskon, että tulemme näkemään näiden stressaavien tilanteiden häviävän nopeasti, ja haluaisin esitellä sinulle muutamia asioita, joita sinun on mielestäni oltava puhelimessasi. Kun näet, mihin he pystyvät, et enää koskaan halua tehdä mitään vaikeammin.

Risteilyaluksen kaveri

Ellet ole altis merisairaudelle, olet varmasti samaa mieltä siitä, että risteilyt ovat planeetan rentouttavin loma. Sillä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että et voi mennä kovin pitkälle, joten saat viettää paljon aikaa rentoutumiseen. Pääset silti tutkimaan upeita paikkoja, kun risteilyalus osuu eri satamiin, ja jos käytät Cruise Ship Mate -sovellusta, saat selville kaikki käytettävissäsi olevat vaihtoehdot kussakin paikassa, ja se myös kertoo sinulle, mitä risteilyaluksella on tarjolla. lähetä, jos varaat useiden yritysten kautta.

Lounge Buddy

Jos et pidä lentokentällä viettämisestä, yleensä vihaat sitä. Ei ole mitään keskitietä, kun tulee viettää tunteja lentokentällä ennen kuin voit jatkaa matkasuunnitelmiasi. Jos katsot tarkasti, olen varma, että huomaat, että ihmiset, jotka vihaavat viettää aikaa lentokentillä, eivät hyödynnä matka-loungeja, mutta tilanne muuttuu, kun lataat Lounge Buddy -sovelluksen. Kun olet liittänyt joitain tietoja matkastasi, se ilmoittaa sinulle kaikista tarjolla olevista upeista lounge-vaihtoehdoista.

Uber

Uber-sovellus valtaa hitaasti maailmaa, mutta useimmat siitä tietävät ihmiset tuntevat startup-yritykset, eikä se ole vielä aivan valtavirtaa. Olen varma, että se muuttuu tulevaisuudessa, kun yhä useammat ihmiset väsyvät seisomaan odottamassa taksia. Uber antaa sinun tilata jonkun noutamaan sinut missä tahansa oletkin. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja se on itse asiassa päässyt siihen pisteeseen, että jotkut taksiyritykset nostavat siitä meteliä kaikkialla maailmassa.

Hipmunk

Hipmunk on unelmien täyttymys kaikille, jotka haluavat löytää parhaan tarjouksen lentoa etsiessään. Markkinoilla saattaa olla samanlaisia ​​sovelluksia, mutta yksi syy siihen, miksi Hipmunk lopulta tuhoaa ne kaikki, on se, että sen käyttöliittymä on kauniisti suunniteltu ja se houkuttelee halpoja hintoja, joita on vaikea löytää muualta. Sovellus ei käsittele vain lentoja, joten jos etsit paljon hotelleja ympäri maailmaa, sinun on myös tarkistettava se.

Hotelli tänä iltana

Hotel Tonight tuo asioihin ainutlaatuisen käänteen, koska sen avulla voit varata huoneen vain samana päivänä, kun sinun on tarkoitus saapua hotelliin. Saatat ihmetellä, onko tämä sovellus suunnattu epätoivoisille ihmisille, joilla on vaikeuksia suunnitella asioita, mutta olet väärässä, koska sovellus palvelee eri tarkoitusta. Se on itse asiassa ihmisille, jotka haluavat napata myöhäisen tarjouksen, koska tarjolla olevat hinnat ovat alhaiset, joten jos et etsi mukavaa lomapakettia, kannattaa odottaa viime hetkeen varauksen tekeminen.

Aloita niiden käyttö nyt

Näistä sovelluksista tulee yhä suositumpia, ja ne pääsevät sellaiseen vaiheeseen, että päädyt käyttämään niitä joka tapauksessa, joten sinun pitäisi päästä sinne nopeasti ja aloittaa niiden käyttö nyt. Saatat löytää muitakin markkinoilta, mutta nämä toimittavat takuulla tavarat.