Löydä piilotetut kodin esineet näillä kolmella Android-sovelluksella!

 Löydä piilotetut kodin esineet näillä kolmella Android-sovelluksella!

Inhoatko sitä, että joudut etsimään ja kiertelemään kodin jokaista laatikkoa ja kaappia tai säilytystilaa tavaraa varten, jotta löydät sen tunnin kuluttua? Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja vaivaa tai paniikkia, kun et löydä etsimääsi. Käytä näitä Android-sovelluksia älykkäästi lajittelemalla, merkitsemällä, järjestämällä ja seuraamalla kohteitasi, jotta löydät ne välittömästi aina tarvittaessa. Lue lisää näistä kolmesta suositusta Android-sovelluksesta!

III Inventaari

III Inventory on sovellus, joka on yhdistetty yksinkertaiseen muotoiluun, mutta silti erittäin toimiviin ja hyödyllisiin työominaisuuksiin. Käyttäjien on ensin lisättävä sovellukseen huoneet, jotka kuvastavat hänen kotiaan ja voivat jatkaa kunkin kohteen tietojen täyttämistä jälkeenpäin. Jokainen tuotetiedosto sisältää tuotteen nimen, hinnan, kategorian ja tuotteen sijainnin. Käyttäjät voivat liittää esineeseen valokuvan tunnistamisen helpottamiseksi, pikemminkin sanoihin luottaen.

Asunnonomistajat voivat sitten käyttää sovellusta, kun he unohtavat tietyn kohteen sijainnin. Sen nimen etsiminen sovelluksesta näyttää sen sijainnin ja muut asiaankuuluvat tiedot nopeasti, mikä säästää omistajan aikaa ja vaivaa. Saatavilla on myös web-pohjainen ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä kohteen sijaintia tietokoneidensa kautta! Sovellus on ilmainen Google App Storesta ja kannattaa ehdottomasti ladata.

Kotiinventaarion järjestäjä

Tämä sovellus tarjoaa asunnonomistajalle mahdollisuuden seurata ja ylläpitää luetteloa kodissaan olevista arvokkaista esineistä. Asunnonomistaja voi lisätä uusia huoneita, kohteita ja luetteloita ja täyttää ne nimillä, hinnoilla, sijainnilla ja kohteilla. Valokuvien ottamista ja lataamista tuetaan myös, ja käyttäjä voi liittää kuvan jokaiseen kohteeseen.

Arvoesineet ovat arvokkaita ja joudut varmasti paniikkiin, kun et löydä niitä. Tämä sovellus seuraa heidän sijaintiaan, jotta voit tarkistaa ne satunnaisesti ja antaa sinun tietää tarkalleen missä ne ovat! Se maksaa 3 dollaria Google App Storessa.

Kotini

Myhome on nopea ja tehokas sovellus, jonka avulla voit pitää virtuaalista inventaariota kodista tai asunnosta. Asennuksen yhteydessä ohjattu kodin asennustoiminto opastaa käyttäjää tarvittavien komponenttien lisäämisessä vaaditun virtuaaliasettelun luomiseksi. Se esittelee käyttäjälle luettelon tavallisista kotitaloustarvikkeista, jotta käyttäjä voi heti valita ja alkaa lisätä tietoja ja kuvauksia tallennettaviin esineisiin.

Ensimmäistä kertaa käyttäville käyttäjille tarjotaan oletusmalli, joka sisältää ja pyytää käyttäjää syöttämään tuotteen nimen, sijainnin, hinnan, luokan ja merkin. Asunnonomistajat voivat syöttää tietyn kohteen nimen, jonka he haluavat löytää, ja sovellus näyttää sen asiaankuuluvat tiedot. Myös toimintoja, kuten luettelon vienti PDF- ja CSV-muotoon, tuetaan. Tämä sovellus maksaa vain 5 dollaria Google Play -kaupassa ja on todella hyödyllinen!