Nämä iOS MMA -sovellukset potkivat peppuasi!

 Nämä iOS MMA -sovellukset potkivat peppuasi!

Jos MMA on suosikkilajisi ja sinun on päästävä entistä lähemmäksi tätä jännittävää ja tehokasta taistelujärjestelmää, miksi et katsoisi hieman lähemmin suosikkiälypuhelimesi. Koska olemme löytäneet mahtavia MMA-sovelluksia, jotka varmistavat, että saat MMA-uutisia 24/7. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että tämä urheilulaji ei koskaan pysähdy paikoillaan, ja kun valitset yhden näistä räätälöidyistä sovelluksista, olet pian se henkilö, jolta voit hakea MMA-uutisia ja juoruja. Me kaikki rakastamme MMA:ta, koska se ei yksinkertaisesti tee kompromisseja, ja kun tutustut puolueettomiin arvosteluihimme, huomaat pian, että nämäkään sovellukset eivät tee sitä. Joten ota muutama minuutti pois siitä MMA pay per view -ottelusta, jota olet todennäköisesti katsomassa, ja katso nämä iOS-pahikset nyt!

Bellator MMA

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, istuu aivan UFC:n takana, sillä maailman johtava MMA-promootioyhtiö on Bellator. Ja tämä mobiilisovellus on luultavasti UFC:tä edellä, kun on kyse kaikkien näiden ruutujen merkitsemisestä mielekkäällä tavalla. Voit käyttää tätä sovellusta katsoessasi otteluita kaapelilla ja osallistumalla äänestykseen nähdäksesi, kenen uskot voittavan ottelun. Tuloskorttiominaisuus on myös melko liukas ja tiedät aina tarkalleen, kuinka suosikkitaistelijasi on pärjännyt, vaikka olisit jättänyt ottelun väliin! Yhteenvetona totean, että me rakastamme Bellator MMA:ta ja rakastat sitä heti, kun painat latauspainiketta!

MMA-taistelu

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se tarvitsee iOS 4.3:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Toinen MMA iOS -tarjouksemme on ilmaispeli, joka lisää pöytään niin paljon arvoa, että sitä on mahdotonta sivuuttaa. Jos etsit MMA-uutistenlukijasovellusta, joka menee suoraan asiaan, voit rentoutua, koska olet juuri löytänyt sen! Siellä on myös yksi parhaista videopodcasteista, joita olemme koskaan kokeneet, ja se tunnetaan nimellä The MMA Hour! Tällä pahalla pojalla on kymmeniä jännittäviä jaksoja, jotka ovat valmiina katsottavaksi rauhassa. Ilmaisen sovelluksen vuoksi MMA Fighting varmasti häpeää osan maksetuista!

MMA Subs

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Viimeinen MMA-sovelluksemme on täydellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään tietämystään potkunyrkkeilyn toronton taidoista, ja uskomme, että 3,99 dollarin hintalappu on myös todellinen edullinen hinta. Opit lukuisia MMA-tekniikoita tällä sovelluksella puolellasi, ja videon laatu varmistaa, että et koskaan menetä lyöntiä. Joten nappaa tämä tappajasovellus nyt ja hämmästytä ystäväsi MMA-taitosi avulla.

Valmiina toimintaan?

Valitse mikä tahansa näistä kolmesta kaunottaresta, niin olet hetkessä askeleen lähempänä rakastettua MMA:ta!