Pidä kirjaa kodin esineistäsi ja hallitse omaa tallennustilaa näillä kolmella iOS-sovelluksella!

 Pidä kirjaa kodin esineistäsi ja hallitse omaa tallennustilaa näillä kolmella iOS-sovelluksella!

Kodin tavaroita ja asiakirjoja on helppo kadottaa, jos et lajittele ja järjestä niitä usein. Onneksi Apple Storesta löytyy lukuisia mahtavia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua tavaroiden ja tavaroiden lajittelussa, järjestämisessä ja merkitsemisessä! Nämä tekniikkaa taitavat kumppanit auttavat purkamaan sotkua ja järjestämään elämäsi parempaan suuntaan.

Löydä asiat nopeasti

Kuten sovelluksen nimestä voi päätellä, Find Things Fast on yksinkertainen ja tehokas sovellus, jonka avulla löydät tavarasi ja tavarasi nopeasti. Sovellus on rakennettu nopeuden ympärille ja tarjoaa 3 helppoa vaihetta, joiden avulla voit merkitä kaikki kohteet virtuaalisesti.

• Ensimmäinen vaihe on kuvien ottaminen asiakirjoista, tavaroistasi tai tavaroistasi.
• Toinen vaihe edellyttää kuvien merkitsemistä kirjoittamalla niistä lyhyt kuvaus.
• Kolmas vaihe pyytää sinua sijoittamaan kohteet haluamaasi paikkaan ja jatkamaan asiaankuuluvan päivityksen lisäämistä sovellukseen.
Näin sovellus toimii virtuaalisena hakukoneena ja käyttäjä voi yksinkertaisesti kirjoittaa etsimästään kohteen nimen ja sovellus palauttaa nykyisen sijaintinsa. Se on varmasti loistava ja tehokas tapa pitää kirjaa varastoon lähetetyistä tavaroistasi! Sovellus maksaa vain 1,99 dollaria sovelluskaupassa.

Storganeyes

Tämä on yksinkertainen ja hyödyllinen kodinjärjestäjäsovellus, jonka avulla voit lajitella, järjestää ja etsiä omaisuuttasi kotoa. Sovelluksessa on 3 osaa ja ne ovat ullakko, kellari ja autotalli. Käyttäjät luovat esineluetteloita ja voivat sisällyttää niihin kipeästi tarvittavat kuvaukset ja kohdistaa kohteet johonkin, jota sovelluksessa kutsutaan roskakoriksi – roskakoriin, jotka luokittelevat tietyt kodin tai säilytystilan alueet. Useita roskakoria voidaan jakaa, ja käyttäjät voivat yksinkertaisesti kirjoittaa etsimästään tavaran nimen, jolloin sovellus palauttaa tarkan sijainnin ja laatikon, jossa tuote on.
Käyttäjien ei enää tarvitse tuhlata aikaa ullakolle tai autotalliinsa etsimiseen ja kaivamiseen etsiessään esinettä, joka saattaa sijaita toisessa paikassa! Sovellus maksaa vain dollarin Apple Storessa.

Tavallaan

Sortly on suosittu sovellus, jota voidaan käyttää varaston seurantaan. Käyttäjät voivat ottaa valokuvan jokaisesta tuotteesta ja merkitä siihen kuvauksen ja sen nykyisen sijainnin kotonaan. He voivat määrittää sovelluksessa osiot, kuten laatikot, huoneet, autotallit ja ullakot, ja sijoittaa siihen tavaratietueet.

Käyttäjän ei enää tarvitse panikoida, kun hän ei löydä tuotetta, vaan hän voi yksinkertaisesti käyttää sovelluksen hakutoimintoa löytääkseen kohteen sijainnin. Sortly tarjoaa myös varmuuskopiointi-, palautus- ja vientitoimintoja excel- tai PDF-tiedostomuotoon jatkokäsittelyä varten tietokoneella. Sovelluksen tähtiominaisuus on sen pilvipalvelu, jonka avulla käyttäjä voi ladata varastonsa pilvitallennuspalveluihin ja käyttää sitä mistä tahansa ja muiden laitteiden kautta omalla tilillään. Sovellus on ilmainen!